Rendement met Opties en Technische Analyses

DeDailyBite AEX

De DB herhaalt haar insteek. Anders verwoord, eerste opdracht 881.25/883.00. Let wel, de DB herhaalt ook haar waarschuwing uit de chat van maandagmiddag. Een aantal opmerkingen. 

De DB heeft twee diagonaal oplopende lijnen in het verloop van de AEX ingetekend. De combinatie van deze lijnen staat in de boeken bekend als een Rising Wedge Koerspatroon. Indien dit patroon na een voorafgaande stijging wordt gevormd, geldt dit patroon als een waarschuwingspatroon. Zie hier de aanleiding van de chat van gistermiddag. 

Let op, de AEX noteert nog binnen de lijnen van het patroon. Zoals bekend is een patroon pas een patroon nadat de triggerlijn van het patroon is doorbroken. In dit patroon vormt de onderste lijn de triggerlijn. Momenteel noteert de lijn rond grofweg 875.00, maar zal met het verloop van de tijd door haar diagonale karakter uiteraard oplopen.  

Op basis van het waarschuwende karakter van het patroon heeft de DB gistermiddag haar Make/Break lijn aangetrokken naar 873.25. Deze staat vanaf vandaag dan ook in de afgedrukte grafiek ingetekend. 

Wat als 873.25 wordt gebroken? In dat geval, en niet eerder, focust de DB op de ingetekende gap van afgelopen donderdag. De bovenkant van deze omissie is bekend. Die ligt op 870.00. 

SamenVattend: Eerste opdracht onveranderd 881.25/883.00. Vinger aan de Pols in verband met mogelijke Rising Wedge. Make/Break lijn nu op 873.25. 

Wordt Vervolgd!

AEX 30 MinutenGrafiek

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er