Rendement met Opties en Technische Analyses

DeDailyBite EUR/USD

“In lijn met de terughoudendheid van gisteren (=lees, donderdag) twijfelt de DB vandaag (=lees, vrijdag) of 1.0830 zal standhouden. Als zij breekt, dan komt dat voor de DB opnieuw niet als verrassing.” Aldus de DB van vrijdag. Een aantal opmerkingen.

De DB van vandaag staat afgedrukt onder 1.0830. Geen Verrassing. De breuk van de voormalige steun en springplank geeft de DB aanleiding om haar insteek van terughoudendheid vast te houden. 

Met een verwijzing naar de WeekAftrap van deze week focust de DB voor de komende sessies op een niveau grofweg 1 figuur lager. De doellijnen staan ingetekend op respectievelijk 1.0785, 1.0755 en 1.0720.

Let wel, de DB hanteert voor dit scenario een Make/Break zone 1.0830/50. De DB wijst namelijk op het verloop van de RSI. Zie dat deze nog steeds boven OS noteert en dat vooralsnog geen SamenHang is tussen valutapaar en indicator. Daarnaast is sprake van opbouwende positieve divergentie. Aanleiding voor de DB om voor het scenario een duidelijke draaizone af te geven en toe te passen. 

De langere focus blijft staan op 1.1140. Lager ziet de DB voor nu dus duidelijk als Reactief. Wederom zie WeekAftrap.  

Succes!

EUR/USD 180 MinutenGrafiek

4 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er