Rendement met Opties en Technische Analyses

Het team van BeursBites bestaat uit onderstaande professionals

Ze hebben allemaal ruime ervaring met beleggen, investeren en opties

Geert-Jan Nikken

Sinds 1995 is Geert-Jan Nikken als gecertificeerd (=CMT) Technisch Analist actief op de financiële markten. Na jarenlang voor financiële instellingen als ABNAMRO, Generale Bank, MeesPierson, FortisBank en Rabobank gewerkt te hebben, is hij sinds 2009 actief als zelfstandig analist. Als Technisch Analist heeft Geert-Jan in de loop der jaren zijn visie en mening gedeeld op CNBC Europe, Bloomberg, Reuters en BNR. Daarnaast is hij als ambassadeur werkzaam geweest voor ABNAMRO, GoldmanSachs en Societe Generale. 

Geert-Jan deelt dagelijks zijn visie op de financiële markten met u op BeursBites.

Bram Voermans

Bram heeft een universitaire studie accountancy afgerond en heeft als registeraccountant gewerkt bij PwC. Daarna was hij werkzaam als risicomanager en financieel directeur bij bedrijfsonderdelen van Shell.

In 1987 is Bram geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. De beurscrash maakte als tiener veel indruk op hem. Sindsdien wil hij alles weten over de achterliggende mechanismen. Na het lezen van veel boeken over beleggen, het volgen van allerlei cursussen en vooral veel zelf uitproberen, heeft Bram zich gespecialiseerd in opties.

Deze optiekennis deelt Bram via ElkeWeekGeld.nl , waarbij er via verschillende optiesystemen wekelijks rendement wordt gegenereerd. 

Marcel van Vliet

Marcel van Vliet is een ‘retail trader’ sinds 1989 en behaalt constante resultaten vanaf 2011. Hij handelt voornamelijk in Amerikaanse aandelen, maar in het kader van diversificatie, schuwt hij ook een uitstapje naar futures van verschillende commodities, of naar forex niet.

Naast het traden schrijft hij geregeld blogs en analyses voor verschillende websites en is hij auteur van de boeken ‘Trader met opgestroopte mouwen’ (2011) en ‘50 HANDELSSTRATEGIEËN’ (2017).

Peter Groenenboom

Al van jongs af aan gebiologeerd over alles wat met beleggen te maken heeft. Na veel te hebben gelezen en onderzocht, heb ik mij gespecialiseerd in opties en technische analyse. Met deze twee instrumenten ga ik dagelijks de markten te lijf. Inmiddels al meer dan 25 jaar.

Na wat omzwervingen heb ik onder andere voor verzekeringsmaatschappijen, banken en beleggingsinstellingen gewerkt en daar mijn DSI certificering gehaald. Nu wil ik mijn kennis en kunde inzetten om BeursBites op periodieke basis te voorzien van hoogrenderende optieconstructies.

10 euro korting

Speciaal voor jou! 🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

*Korting op de eerste maand. We sturen je geen spam! Lees ons privacy beleid voor meer informatie.